joi, 9 decembrie 2010

Paste cu piept de pui si legume



Ingrediente:
1 piept mare de pui
1 punga paste
1 ardel mare rosu
2 cepe mijlocii
cativa catei de usturoi
sos de rosii sau 4 rosii mari bine coapte
oregano, sare, ulei
Se spala bine pieptul de pui si se toaca bucatele.
Intr'o tigaie mai inalta de teflon se pun 2 linguri de ulei si se adauga bucatile de piept de pui. Se lasa sa se rumeneasca la foc mic.
Legumele curatate si taiate se adauga apoi peste pieptul de pui, se presara sare si se toarna 2 cani de apa.


Se lasa sa fiarba acoperit pana se patrund toate.
Se toarna apoi sosul de rosii sau rosiile date prin razatoare. Se presara oregano, usturoiul pisat marunt si se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.
Se fierb pastele, se scurg si se amesteca cu sosul preparat.

Se servesc calde cu cascaval ras deasupra.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu